Welcome to Misskattie.com

Follow By Bloglovin

Follow on Bloglovin

HOT TOPIC!

Friday, 29 March 2013

REVIEW: SHU UEMURA PORE ERASER



Hi everybody...
Do you feel that lately our earth becomes extremely hot during the day?
I've often read that sunlight can make dark-sport on our skin, especially on our face.
I'm pretty lazy to do an activity during the day.
Not only make dark-spot. it made enlarged pores on my face.
 
April is going to be "hot" and I believe I need more extra protection for my skin, such as Sunblock and anything primer has SPF to replace Sunblock for my face.
For face,
I put my truth on Japan's Cosmetics and skin-care products, for body I have a little tolerant for it, maybe from Korean / USA products. Does it mean the local product isn't good? No, It doesn't.

most of the Local products &; USA products have paraben formula; Parabean is a formula to embalming bodies {for died people}.  Most of Sunscreen have comedogenic ingredients. It causes our skin so sticky , melt and make an acne pores.


Shu Uemura offered me to try their SHU UEMURA PORE ERASER SPF 35,PA +++
Of course, I said YES to Shu Uemura,
 Why?
Because, I believe all skincare & cosmetics from Japan.
Japan has no.1 Reputation for skincare brand.   

I have UV base from Shu Uemura before it, with the same texture [mousse].
It works on me too. But Shu Uemura Pore Eraser SPF 35,PA++ has pores cover formula
, that can hide my pores and protects me from bad effects of sunlight.


 I ever thought, that use sun cream wasn't necessary for skin care ritual during the day.
but.  I was wrong, wearing sun cream is a must for women around age above 25.
  
 


What is it?
it is under base makeup; it has medium SPF, which is 35 with extra protection and anti UVA/B with PA+++. I used it as a primer before foundation. it is perfect for oily skin, because it has light texture [mousse], it not sticky & melt on your skin. So, That's why I said "recommend for oily skin". If you have sensitive skin, oily skin and oily in T-zone area, you should try it.
 
What is the function if it?
it can replace my daily makeup base & cover my pores in very light texture.

Texture:
you can feel without use makeup base, very light! it has mousse texture.

Basically, it has 2 shades:
  • Beige : for medium skin
  • Pink   : for light skin.
I got mine in Beige Shade, which is match for medium skin tone.

why do pores becomes visible?
The Mousse texture control sebum which is a key to reducing pore visibility and  creating perfect skin after use it with a lasting finish.

I do small experiences with a Cracker & Lemon. 
why cracker? because cracker has absorption is almost the same as human skin.
and why lemon? lemon's texture has similar with human oily/pore skin texture.

CRACKER
 Left: Shu Uemura Pore eraser & Right : another skincare primer with SPF too.


Shu Uemura pore eraser began to be absorbed into the cracker, and The spf protects the skin layer  to prevent dark spots on the skin. Shu uemura has light formula. so easy to accept to our skin even sensitive skin. it will not produce acne.


LEMON

be ready for SUMMER girls!
Remember : bring spf primer on your pouch as primer before makeup & Sunblock!



WHERE I BOUGHT?

you can get it in on Sogo Plaza senayan, Glow Plaza Indonesia, Seibu Grand Indonesia

ANY CONS?
if not carefully pressed, the foam will come out a lot.
wasteful.

ANY INSTRUCTION TO USE IT?
Shake it before use. pressed carefully, a half pressed produced foam and fluffy.

HOW LONG IT WILL RUN OUT, IF ROUTINE USE?
depending on the amount of usage, if u use every single day, i think only 2-3 month.

i hope u enjoy with my review, and don't forget to Follow my site with Join This site.
Follow my twitter @misskattiey
thanks for reading
---- xoxo---
Misskattie
catherine@misskattie.com

   

Saturday, 23 March 2013

Wet n Wild Makeup Class (Indonesian Only)


Hulaa Beauties...
pernah ga sih kepikiran bagaimana cara makeup yang benar, seperti pasang bulumata..
pakai lipstick, eyeshadow (apalagi yang matanya kecil)? atau ga cara shaping & drawing your eyebrow...

Honestly, for me paling susah adalah mengaplikasikan lipstick, and eyeshadow. ga semua eyeshadow warna cocok for us, esspecially if you guys ga tau cara pakainya dan shadingnya. agree? 


uda gitu sekarang lagi trend eyeliner yg wing and panjang diujung itu, masih gaptek pakainya? 
atau pakai eyeliner masih bergetar,jdnya bukan eyeliner but eyezigzag. LOL!!

oke don't worry kali ini Misskattie mau mengajak kalian untuk ikut makeup class
jangan bertanya, apakah Misskattie yang bakal mengajar. NO!!! I'm the only one yg bakal "bantu" kalian saat makeup class, not as a MUA nya.

apa saja yang kalian bakal dapatkan selama makeup class?
first, you guys akan mempelajari bentuk wajah masing masing, gunanya agar bisa tau bagaimana cara dan mensiasati kekurangan pada wajah & menojolkan kelebihan wajah.
if you have Bulumata sendiri and you want learn how to use it. kamu boleh bawa kok, akan diajarkan oleh MUA nya langsung dear.
ga cuma itu, bagaimana kamu memakai lipstick, eyeshadow yang baik. semua materi akan di PRAKETKAN langsung disini (not just only theory ya)
we hope after makeupclass ini, para peserta semangkin pintar & tau cara yang baik untuk bermakeup, and sure wehave a lot of fun games for you :)

Siapa Brand yang mensponsori/ kolaborasi diacara ini?
saya adalah salah satu kontributor untuk Meganevent yang mendapatkan kesempatan sangat baik untuk kolaborasi dengan WET n WILD indonesia.
semua goodie bag & hadiah disiapkan oleh Wet n Wild loh.

Apa kita cuma makeup saja?
no! sstt Misskattie mau bocorin dikit nih, (maafkan aku Panitia lainnya) Guyz, you should datang lebih awal & menyimak setiap langkah dengan baik yang diajarkan MUA. karena...
akan ada gamez & pastinya akan ada pemenang yg membawa pulang voucher/produk senilai total Rp 550,000 , gileee seru banget bok! :D, so rugi deh kalo kamu datang ngaret.

Berapa biaya makeup class?
Rp 50,000,- gilaa hari gini bisa dapat makeup class semurah ini? you can survey rata rata pada 100,000an .and you will bring a fabulous goodie bag senilai Rp 250,000 loh...
itung itung untung 200,000 plus dapat ilmu plusss kalo lucky bs bawa hadiah 550,000,-

Berapa Kuota untuk makeupclass ini?
before we announcement our beauty class, we do survey... 15 partcipants  adalah angka cukup maximal untuk mengajarkan secara mendalam kepada setiap peserta. karena kalo tidak dibatasi bisa sampai 30orang, dan MUA tidak akan maximal mengajarkan pada kalian. kalian juga yang rugi, ya toh???

Sekarang sudah ada berapa orang?
yang sudah melakukan payment sudah 9orang, it's mean sisA 6 orang lagi yg bs isi makeupclass ini. so be sure kamu tdk ketinggalan.

Apa saja yang harus dibawa?
yg pasti diri loe (LOL kidding) , untuk hasil maximal kamu wajib bawa foundation & bedak sendiri, boleh powder/pact. nah kalo yang mau bawa bulumata, silakan. kalo ga bawa, Misskattie siapin kok ^^ (baikan aku hehehe).
nah, alat makeup & lenongan lainnya itu pakai produk wet n wild langsung, dan kalian dpt kesempatan coba barangnya langsung loh ^^ seru kan?

Tertarik? ayo ikutan serunya makeup bersama wet n wild, caranya gampang:
kirim data diri kamu ke meganevent@ymail.com subject : wet n wild makeup class
tuliskan nama , alamat, hp. kamu bisa ajak teman teman kamu (selagi kuota masih ada).
baca selengkapnya dibanner atas ya ^^

see u
misskattie.com
   

       
   

Don't forget follow me on twitter untuk tanya tanya @misskattiey or join my site by click "join this site" on sidebar

Recent Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...