Welcome to Misskattie.com

Follow By Bloglovin

Follow on Bloglovin

HOT TOPIC!

Friday, 28 November 2014

SK-II The Gift of Everlasting Beauty



The Gift of Everlasting Beauty by SK-II


tidak terasa November segera berakhir, yang artinya akan masuk bulan December.
December identik sekali dengan Natal & Tahun Baru,. ya ga?

salah satu Brand skincare jepang  Ternama yang sukses di Indonesia dengan PITERA nya.
kini hadir dengan desain baru & menarik. dikemas cantik untuk menjadi ide sebagai Hadiah Natal & Tahun Baru kali ini.

SK-II Facial treatment essence, ya lagi lagi Facial Treatment Essence (FTE) yang dipanggil "miracle water" karena mampu membuat kulit wajah saya sebening kristal kaya di-iklan iklan dia dan membersihkan "BEKAS JERAWAT".

kandungan Piteranya benar benar menutrisi kulit kamu sehingga halus, bersih dan awet muda.

di tahun 2014 ini, SK-II mengeluarkan rangkaian terbaru mereka yg bekerjasama dengan Desainer ternama PO-chi Huang (asal Taiwan) 

kemarin , 25 November 2014, SKII mengadakan event di Mall Taman ANggrek. SK-II memperkenalkan kepada pengunjung Rangkaian Gift yang bisa menjadi ide untuk kado Natal & Tahun Baru untuk orang tercinta.


EVENT: GLAMGLOW POWERMUD

GLAMGLOW POWERMUD
Hi ladies...
i have a Good news for the mask's lovers..
This is to complete your glamglow series.. Please read carefully about this mask. 


Glamglow Powermud is already in Jakarta at Beautybox INDONESIA or at their store at Plaza Indonesia 4th Floor.



I am so thankful for their invitation to attend and try their products on that event.
Some of the bloggers and media came to try their innovation on that mask. 
This is not only for  bloggers. Visitors are welcome to try  their new Glamglow mask, which is powermud wiith a free at the place. 


Saturday, 1 November 2014

SKII Presents GIFT of Everlasting Beauty

GIFT of Everlasting Beauty

hai penggemar SKII,
ada kabar terbaru dari SKII neh, kalau kalian pernah nonton Video Youtube pengalaman saya menggunakan SKII selama 9 tahun, kalian pasti ingat kalau saya selalu beli FTE SKII yg Limited edtion tiap tahun, nah kali ini...



Pada tanggal 23 october 2014, bertempat di white cube,JCC - Jakarta, SKII ikut serta dalam acara BAZAAR Fashion Festival yang menampilkan rangkaian Rancangan  indah , dari desainer indonesia ternama, yaitu:


el Ahyar, Billy Tjong, Andreas Odang, dan Hian Tjen. untuk membuat rancangan yang mengambil inspirasi dari karya Po-Chih Huang pada kemasan botol  limited edition SK-II.
Nah tahun 2014 ini, SKII mengeluarkan special gift  terbaru untuk FTE (Facial Treatment Essence) , oh ya ini Limited edition ya ^_^


"miracle water" ini hadir dalam 4 desain cantik, yg dipersembahkan dari kolaborasi oleh desainer asal taiwan Po chih huang, yang merefleksikan kecantikan yg akan tercipta dari manfaat Pitera.


Tuesday, 14 October 2014

SKINLIFE Review and Photos

hai semuanya ^_^

mau review tentang skincare baru saya (yang saya pakai dibulan

Bulan september adalah bulan yang super sibuk buat saya, karena saya tidak 

hanya tiap minggu diundang ke beauty event , tapi banyak banget undangan 

ini dia problem saya dimulai, ceritanya Karena bolak balik dandan & pakai 

foundation, sudah gitu ditambah cleansing oil andalan saya habissss. jadilah 

karena muka ku tergolong kombinasi oily, ya gampang-gampang susah lah 

bulan sep, kemarin saya tertarik banget sama produk skinlife yang saya lihat 

september) 

pernikahan seminggu bisa 2x undangan nikahan loh :D

jerawat muncull T_T 

dapat jerawat.

di Nihonmart Beauty kosmetik online
ada SKII trial kit, DHC cleansing oil dan shampoo tsubaki.

setelah bongkar-bongkar website Nihonmart akhirnya saya memutuskan 

memilih skinlife product untuk masalah jerawat saya :)

Skinlife Facial Foam pump Sabun menghilangkan jerawat

saya memilih

saya memilih 
Skinlife Facial Foam pump  sabun menghilangkan jerawat

Monday, 1 September 2014

Bioderma Giveaway dan cara membersihkan makeup diwajah

hi ladiess...
kali ini dalam rangka memperkenalkan account Youtube baru saya ke public

misskattie & Bioderma bekerja sama mengadakan giveaway mini untuk
5 pasang pemenang. yap! 5 pasang pemenang, yang artinya kamu dan teman kamu akan berkesempatan memenangkan Bioderma ini :)

caranya mudah sekali ^_^ tonton video ini dulu. untuk mengetahui, kenapa  harus mengikuti giveaway ini :)


giveaway ini akan tutup s/d 15 september 2014 ya ^^
Giveaway ini GRATIS! PEMENANG TIDAK DIPUNGUT BIAYA APAPUN BAHKAN ONGKOS KIRIM.

caranya (kalian wajib ikut langkah dibawah ini ya :) )

  1. ·         Facebook            :  https://www.facebook.com/BiodermaIndonesia
    ·         Twitter                 :  https://twitter.com/Bioderma_ID  (@Bioderma_ID)
    ·         Instagram            : Bioderma_Indonesia
    ·         Youtube              : Bioderma Indonesia
jadi wajib share videonya dan tag 5 teman kamu plus tag Bioderma (Setelah Follow sosial media mereka) dan share dengan hastag #giveawaybiodermakattie

  •        share video ini di sosial media kalian (boleh di FB/ twitter/instagram) dengan hastag #giveawaybiodermakattie jangan lupa tag 5 perempuan temanmu dan nanti jika menang mereka akan mendapatkan sensibio H20 10ml dan untuk kamu FULL SIZE sensibio 250ml. Co:
    jika sudah mohon email / comment Nama ID FB +TWITTER+INSTAGRAM kalian :) ke catherine@misskattie.com
    oOKE jangan lupa ikutan ya ^^ good luck

    Monday, 25 August 2014

    Recipe: sausage Meetball Soup


    see on the video, how to cook Sausage Meetball Soup.



    Ingredients: 

    • baby beans { you can choose how much as you need}
    • 2pcs carrots
    • Chilli
    • candle nut
    • garlic
    • Tomato
    • Green onion
    • celery
    • 200 gr of Miched beef
    • 2pcs beef sausage 



    How to buy a Branded items From USA , without using USA Credit card and address

    Shopbop.com Reviews, and experience
    very interesting Title right?
    oke guys.. I wanna tell a little experience. how I buy a branded bag From USA without using USA credit card or have an usa address.

    this tips is important from all fashionista who are love to  buy branded items, expecially for outside USA & Canada.

    I am really want to have a kate spade wallet with cheap price. that you guys in indonesia , already know, Kate spade in Indonesia is so expensive than u buy in USA. 
    I really want to have this wallet
    Ladies.. you now that most of high-end / Branded items in USA are not accept international credit card and ship outside USA.
    that's why I am so happy when I found www.shopbop.com

    when I enter to www.shopbop.com I look they have many collections from designers from A-Z.
    my favourite brands are: kate spade, DKNY, Donna karan,Alexander wang,jimmy choo, etc.

    Monday, 28 July 2014

    How To Create Marble nail art in water

    Hi everyone,
    thank you for coming back to my blog.
    today I am gonna show to u, "how to create marble nail art in water as a media"

    Why I choose Sally Hansen? it because sally Hansen have good texture for beginner for making water marble nail art.

    Sally Hansen texture wasn't easy to dry on your water like another brand.
    so if u are beginner, I suggest to you to buy Sally Hansen Nail Polish for making water marble nail art.

    so enjoy the tutorial on my vlog



    If you are in Indonesia, especially Jakarta .. you may found at Guardian near your mall.

    xoxo
    Misskattie
    catherine@misskattie.com


    Wednesday, 25 June 2014

    Restylane bersama Fredrik Berne ( dermal Filler & Face Analysis)


    Harmonisasi Wajah Bersama Dr. Fredrik Berne & Restylane





     Pada tanggal 23 Juni 2014 di Ballroom MD place, Jakarta selatan. Acara yang dihadiri lebih dari 70 Orang tamu undangan . kita berkesempatan bertatap muka dengan dr. Fredrik Berne, seorang ahli bedah plastik dan estetik ternama dari Swedia.

    Dr. Fredrik Berne sudah lama berkecimpung dalam dunia estetika kecantikan dan terkenal juga dengan kepiawaiannya dalam dermal filler dan face analysis. Berkat pengalamandan kemahirannya, beliau telah sering kali diundang sebagai pembicara di berbagai forum dermatologi dan aesthetic internasional.Beliau juga pemilik Klinik34 yang merupakan salah satu klinik pioneer yang mengembang teknik estetik non bedah di Eropa.  Dan juga sebagai member di berbagai asosiasi bedah plastik, estetikdananti aging internasional.

    Wednesday, 21 May 2014

    How To use Sally Hansen Nail Sticker Photos and Review

    hello beauty ^^
    I am so happy to share with you, How to apply Sally Hansen Nail sticker.
    I already Filmed it on youtube with English language.
    I hope you guys understand what i am talking about. LOL
    I am so happy with sally Hansen Nail sticker.

    Saturday, 17 May 2014

    BCBGMAXAZRIA PHOTOS AND REVIEW

    BCBGMAXAZRIA PHOTOS AND REVIEW

    Hi everyone...
    If you are remembering about perfume, I collected before, you may know that I am perfumes' lover.
    Most of the perfumes I have , had a different  fragrance.
    I have Fresh , sweet, musk until warm fragrance. 

    Most of the perfumes I bought are Eau De Perfume. now! BCBGMAXAZRIAGROUP announces the launch of its new fragrance, which captures the sophisticated, sensual allure of the BCBGMAXAZRIA Woman.


    Thursday, 15 May 2014

    EVENT: Corine de Farme Re-Launching

    corine de farme 
    hi guys, last saturday 10th may 2014, Corine de Farme re-launching their products at Taman anggrek Mall.
    Corine de Farme 100% made in France, with minimum contains 95% natural ingredients. Corine de Farme has several series of products, among others' facial skin care, intimate care series, sun care series, baby range, and body treatments. 

    in this event, Corine de Farme introduce to us their new design for Corine de Farme's products.

    Monday, 12 May 2014

    RELOKASI OUTLET ZAP BANDUNG

    RELOKASI OUTLET ZAP BANDUNG
    Wujud Komitmen ZAP dalam meningkatkan pelayanan kepada pelanggan

    Sebagai upaya untuk meningkatkan pelayanan bagi para pelanggan setia ZAP khususnya di area Bandung, ZAP meningkatkan pelayanannya melalui relokasi outlet ZAP Bandung dengan outlet baru yang lebih luas dan nyaman bagi para pelanggan setianya.

    Kehadiran ZAP di Bandung diawali dengan dibukanya outlet di Cihampelas Walk sejak tahun 2011. Sejak itu perkembangan market ZAP di Bandung terbilang dinamis. Untuk menyambut animo positif tersebut, ZAP berupaya menjawab kebutuhan pelanggan dengan merelokasi outlet ZAP Bandung ke outlet baru yang lebih luas dan nyaman. Selain itu, outlet baru ini memiliki lokasi yang lebih mudah di jangkau.

    Tuesday, 29 April 2014

    Review Miracle Clinic Jakarta DIamond Peeling

    tidak adil, jika hanya menuliskan review klinik miracle dalam bahasa inggriss saja, dimana pembaca misskattie juga kebanyakan orang Indonesia.
    oke, kali ini saya mau mereview tentang Tempat Facial Recommended ala misskattie.
    kalo kalian baca postingan saya tahun 2012, saya sempat mencari tempat facial yg oke buat wajah saya disini : 
    http://www.misskattie.com/2012/08/tempat-facial-recommend.html



    Saturday, 19 April 2014

    Miracle Clinic Review

    hi guys... last month, I was invited by Miracle clinic to attend their event at their Clinic - Kelapa gading.

    I was comfortable when attend their events. as you can see, they have very clean  and  nice design for waiting rooms.
    I really appreciate for every aesthetic clinic that has room clean, tidy and fresh.

    Saturday, 5 April 2014

    BIODERMA INDONESIA: SEBIUM SERIES

    BIODERMA INDONESIA: 
    Sebium Pore Refiner


    taram..tarammm... hi ladies...
    Thank u for coming back to my blog, Today I wanna share with you the great moisturizer for oily skin.
    eits..eits,.. don't judge me as an advertiser please. Misskattie has been selective to accept any event and review. If I like it, I will share on my blog.  
    I don't want  look like commercial bloggers, who are always said "good" for any products that company gave to me. 
    oke..
    .
    do you have oil on cheek and T-zone? and your moisturizer CAN'T hold your oil.
    if yes, click read more, because i have something good for you!

    Tuesday, 1 April 2014

    FoodPanda Indonesia : cara memesan makanan via online

    Foodpanda : Cara instant memesan makanan 
    Semenjak Misskattie kerja dirumah, alias jadi Ibu Rumah Tangga + Desain Grafis cabutan. Misskattie cuma nongkrong dirumah sambil nunggu suami pulang.
    kadang-kadang kalo misskattie lagi rajin masak :) saya masak berbagai macam menu buat sarapan-makan siang & makan malam bareng suami.

    Tapi kalo "penyakit malas" kumat apalagi pas hari Jumat, biasanya stock makanan di lemari es sudah berkurang (karena belanja pas weekend saja), jadilah penyakit jumat makan diluar / pesan makanan hehehe... postingan ini cocok untuk yang doyan ngemil dan butuh SOS makanan :)

    dulu pas di mall, saya rajin save no telp restaurant di Hp, jadi kalo mau delivery tinggal telp saja. nah pas saya lupa nama restaurantnya, mulai deh scroll seluruh phone contact hp :P

    sampai iseng-iseng saya nemu website FOODPANDA
    tadinya saya kira ini apaan ya?? saya coba klik.. ohh ternyata ini semacam zalora-nya makanan. :P alias Foodcourt online. kamu mau apa saja bisa liat di web ini.

    ini penampakan website FOODPANDA



    caranya sama kaya memesan barang di Toko Online, kamu cukup ketik kota kamu dahulu, terus lokasimu --- dan klik "find Food now!"
    nah keluar deh deretan restaurant fav.kamu

    setelah kamu ketemu restaurant kamu inginkan, pilih go to menu dan mulai deh pilih2 makanan kalian suka :)

    habis itu kamu checkout dan setelah selesai checkout, kamu akan dapat no Order pesanan kamu :) nanti kamu akan dikonfirmasi pihak FOODPANDA mengenai pesanan kamu.

    tinggal tunggu deh makanan diantar kerumah kamu. biasanya sih 45 menitan :)

    yg paling saya suka dari FOODPANDA
    dia ada menu chat dengan customer service. jadi kamu bisa tanya apa saja di sana :)


    sekarang kalian ga usa ribet lagi keluar rumah berpanas-panas dan  bermacet debu ria, cukup klik nanti diantar. 

    kamu bisa download app foodpanda di hp kamu loh baik Ipad, Iphone sampai android

    oh ya biasanya saya follow social media mereka tuh, supaya kalo ada penawaran ga ketinggalan. kalo kamu mau join juga bisa klik FACEBOOK mereka dan TWITTER nya.

    mau ngemil?? ayo kunjungi

    xoxo
    misskattie.com

    Monday, 24 March 2014

    Interview with healthandbeautyinsider.co.uk

    Hi everyone,
    Last January 2014, I was interviewed by healthandbeautyinsider.co.uk
    they asked me about some question to inspire their reader about health and beauty.

    you may read an article they write about me ^_^
    http://www.healthandbeautyinsider.co.uk/catherine-miss-kattie/

    Something that makes me tingle when look at this article, which is my photo. :D
    they crop my photo and put my logo in there. 
    I look the crop isn't looks natural :P but it' :P but it's oke. I appreciate them.

     I should answer their question in English.
    honestly, I read at "answer" number 2. they write the wrong grammar :( for me.
    they wrote,  "for detox your body and make your skin more glowing,I am use Green smooth juice for detox,
    II think the correct one regarding their question number 2.: 
    "detox. Detox can help your body health and make your skin more glowing. I drink a green smoothie juice for detox." 

    I don't know why? They wrote a confused article to read :(
    Do you confuse read their article? Or only me feel like that? 

    I am pretty disappointed. They don't edit , read and  make sure this article before publish it or at least give me their draft before publish, because it will make me so stupid when their readers read my interview T_ T. 

    anyway...
    most of my Indonesian readers ask me , why I am using english than bahasa to write my review?
    Sometimes, I write in Bahasa, but 90% I am using English as my blog's language.
    I want my article, review and my story can be read by everyone in the world. 

    I hope you can understand my article  -__-" I am still learning. Sometimes, I back to my older post and read carefully about what I was written. I found some terrible grammar and make me laugh :D
    I am learning by doing :) I hope you do so. 

    anyway I hope you guys enjoy and don't forget to follow my blog and add me as your Google+ friend connection
    Bye!
    catherine@misskattie.com

    Tuesday, 18 March 2014

    GLAMGLOW Supermud mask Review

    GLAMGLOW " Supermud " mask Review

    **************************************************

    Hello Sexy :)

    Today , I wanna play with my new mask which is GLAMGLOW SUPERMUD Mask.
    this is what I promised in my last post.
    I get a full size Supermud Mask from Glamglow. it is so amazing for me to try their hollywood-class mask. 

    Video:

    Packaging!

    every supermud mask you buy, it will be covered by  a beautiful doff-white box. ( I hope, I am right in stringing words). when I opened the box. I see the beautiful tagline "hello sexy"... lol! I wanna say "yes, I am" :P. you will fell like Hollywood stars, because Glenn said that many Hollywood  actress used and love their mask.

    You know Keanu Reeves? he is my fav. actor when he played film in Matrix and 47Ronin.
    oh ya 47Ronin is a touched and romantic film like Romeo and Juliet - mixed with action. (you may watch 47Ronin on Youtube to look him).

    oke skip talk about Keanu! It's not only, him.. Natalie Portman, Beyonce, and many more actresses used their mask before makeup. it because their mask can help your makeup stay longer and flawless onto your face.

    Wednesday, 12 March 2014

    Glamglow SUPERMUD MASK Already in Indonesia

    Introduce : SuperMud Mask from Glamglow

    Glamglow lovers,
    Have you already tried their youth mud mask before?


    After I am waiting for a while, now Glamglow Supermud Mask already in Indonesia. Yeay!!...
    I've been waiting super-mud mask around a month. Actually, I already know about supermud mask before, when I see at Sephora USA. They offered VIB CUSTOMER to try Supermud mask in a trial sample. And yes! I try it and love it!

    FACIAL TREATMENT ESSENCE REVIEW AND PHOTO

    FACIAL TREATMENT ESSENCE REVIEW AND PHOTO
    hai semuanya

    Sesuai janji Misskattie, Misskattie akan membahas SK-II Facial Treatment Essence dalam bahasa Indonesia, agar kalian bisa lebih paham dan menyimak sejelas-jelasnya tentang SK-II Facial Treatment Essence.

    Di postingan sebelumnya, Misskattie mencoba skin check di Magic Ring SK-II, untuk mengetahui usia kulit saya, dan seperti kalian tau, usia kulit wajah saya diperkirakan berumur 18 tahun, yang artinya 8-9 tahun lebih muda dari usia kulit saya sekarang.


    Mari-mari membaca pertanyaan yg sering muncul di email, inbox FB saya bahkan di forum-forum, saya bantu rangkum di sini ya ^^

    Mengapa saya memilih SK-II Facial Treatment Essence sebagi skin care saya daripada brand lain?

    Monday, 10 March 2014

    APOT CARE OPTILASH SERUM REVIEW

    7 DAYS CHALLENGE TO PROVE 
    APOT.CARE OPTILASH SERUM
    TRUE OR NOT??

    Hello everybody ^^
    as i promised in my post before, that I want to challenge my self and OPTILASH Serum to prove: is that true an optilash serum can grow my eyelashes or just only a fake promotion?
    I will put all details such as photo, my testimonial experience and 100% honest review about OPTILASH SERUM.

    are you ready to see ? let's get we started

    Saturday, 1 March 2014

    ROMO TIMOTIUS HENGKY VS MISSKATTIE?

    sebenarnya saya sudah malasss ngebahas masalah Romo Timotius Hengky yang suka mengklaim dirinya Romo dan dikatakan tabib sakti.
    karena bagi gue, ngebahas dia sama aja ngingat masa "goblok" gue, laki gue dan mertua gue.

    cuma beberapa hari gue dapat email dari kalian para korban romo yang gencar kasih update ke gue tentang penangkapan Romo Hengki ini.

    bagi kalian yg belum tau tentang masalah gue ama hengki. silakan baca dulu disini
    PART 1
    PART 2


    Tuesday, 25 February 2014

    SKII FACIAL TREATMENT ESSENCE & MAGIC RING

    Berapakah Usia Kulit Kamu?


    Hi all ^^ maybe some of you already read all reviews about SK-II 's products in English. In this time I would Introduce and explain in Bahasa ^_^ . So skip this post if you are international readers.

    SK
    -II menjadi Topik terpopuler di Misskattie.com lho (No.1 lagi) dengan viewer 17,546 dan memiliki +/- 200 pembaca setiap harinya khusus topik SK-II (rata-rata) dari berbagai negara.

    Nah, sekarang saatnya Misskattie ngebahas SK-II dalam bahasa Indonesia. Yeay! ^_^ Banyak email yg masuk menanyakan tentang kehebatan SK-II dan minta sedikit penjelasan kegunaan SK-II. Banyak dari email itu juga bertanya apa yang bikin kulit wajah saya kinclong (Pembahasan email akan dibahas next post ya ^^) . Hihi.

    Sunday, 16 February 2014

    INTRODUCE: Jasmine PROTEIN MIST

    OSCAR BLANDI 
    Jasmine Protein Mist

    Hi everyone. Today I wanna share my experience to you "how to change hairstyle after hairspray?". maybe some of you ever found this situation.
    when I am searching in google and  talking with some of community in hair expert. 
    they suggest to me to try " Oscar Blandi Jasmine Protein Mist".

    I will explain to you what is it?
    this is a mist that can help you to prepare hair with a moisture balance , before application of the other styling aids.


    Tuesday, 21 January 2014

    Optilash for eyelash serum

    optilash
     APOTCARE
    eyelash serum
    Over the past years, a series of cosmetic products containing the glaucoma medication prostaglandin have been launched, 
    claiming to dramatically enhance your lashes in a few weeks. Are they efficient? Yes. Are they safe? No.
    Prostaglandin and its analogs may cause:
    Irreversible iris darkening or color change
    Ocular inflammation macular edema (swelling of the retina)
    Uveitis (inflammation in the eye), which may lead to decreased vision
    Finally, early use of the prostaglandins can build a resistance to the medication when you actually need it, should you develop glaucoma later in life.


    Friday, 3 January 2014

    Wish List 2014 and Christmas Gift 2013

    **Happy
      New Year 2014**

    Merry Xmas 2013 and Happy New Year 2014 Friends,
    Thank you for coming back to my Diary..
    I am just happy, Because I can through 2013 , that for me 2013 is not a really good year.
    how about you guys? 

    what did you do For spending your Long Holiday? do you have some vacation or trip?
    This year, I don't go anywhere.. because I should save my money for my new house.

    I will move to my New House in May 2014, yeay.. finally, my husband and I will move to my House. I rent out my house for newly wed around 3 years. We decide to rent out our house , because we were married in November 2012, so we can't stay together before married. 
    We decide to rent our house in 2011 until 2014. 

    now, we realize that we want to stay only both of us, without mother in law and his family (because after we married, I stay on his family's house for 1.5 years) My Husband said that he wanted to build our new family (only both of us, because I haven't yet got a baby).
    so, I support him to start a hunt any new living and kitchen stuffs. 

    We are a  new couple :D and we are still learned how to manage our new family and communicate when we were alone. I start to safe our money to buy a kitchen set. I don't have any idea, what is material for a good kitchen set? 

    Here are our lists for our new house: 

    Recent Posts

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...